Over Atabele

Atabele komt van het Franse 'à table'. Ik hou er namelijk van om vrienden en familie te verbinden, het liefst rond een gedekte tafel en lekker eten. In een sfeervol decor worden de mooiste verhalen verteld of oude herinneringen gedeeld. De fijne verhalen zijn verrassend, de momenten onvergetelijk. 

Scandinavië krijgt een bijzonder plekje in ons verhaal want onze reis naar Denemarken was de inspiratiebron voor Atabele. Het Scandinavisch design en de natuurlijke elementen, sieren de collecties in hun eenvoud. Vanuit deze inspiratie zoekt Atabele steeds verder naar authentieke merken, ook buiten Scandinavië. Ja, zelfs naar merken van dichtbij.

Want mooie merken met een eigen verhaal, zijn dan ook de stoelen op stevige poten. De selectie van duurzame en eerlijke producten laat zien waar Atabele voor staat, tot in jouw eetkamer. Ze maken de setting een tikkeltje specialer en de ervaring een beetje unieker.

 

En jij, lieve klant, krijgt de ereplaats aan tafel. Het gezelschap is niet compleet zonder jou. Vanaf hier begint jouw table story, je persoonlijk verhaal in stijl.

 

Lieve groet, Inge Stock 🖤