Recept Snelle pinsa met tomatensaus Nicolas Vahé

Deze pinsa met de rijke tomatensaus van Nicolas Vahé (met zongedroogde tomaten) is een voltreffer! Simpel, snel en boordevol smaak!

Wat heb je nodig?

  • Kant en klaar pinsa deeg
  • Nicolas Vahé tomatensaus
  • Mozzarella
  • Rucola & ham (naar smaak)
  • Nicolas Vahé zout met Parmezaan-basilicum

Zo maak je deze pinsa klaar:

1. Verwarm je oven op 250°.

2. Besmeer het pinsa deeg royaal met de tomatensaus en verdeel er de stukjes mozzarella over.

3. Bak de pinsa in de oven gedurende 7 minuten tot de bodem krokant is en de kaas mooi gesmolten.

4. Haal uit de oven en werk af met verse rucola, fijne plakjes ham en eventueel wat basilicum.

5. Als finishing touch: strooi er wat van het Parmezaan-basilicum zout van Nicolas Vahé over.

Et voilà - een pinsa om van te genieten. Smakelijk! 🍕🌿